Online coaching ondernemers

Werk&Vrijheid Academy

Reken voorgoed af met een te hoge werkdruk!

Ben je hier he-le-maal klaar mee?

Altijd aan het werk

Je bent altijd aan het werk. En met altijd bedoelen we ook altijd. Of je nu letterlijk werkt of er alleen in gedachten mee bezig bent. Loslaten vind je lastig.

Kansen en ideeën

Je ziet elke dag weer zo waanzinnig veel kansen en je hebt zoveel ideeën dat je er bijna in verzuipt. Creativiteit is een grote kracht maar ook een grote valkuil.

Gegroeid

Je bent in korte tijd enorm gegroeid met je onderneming of in je functie. Deze groei maakt dat je met andere dingen bezig bent dan je eigenlijk zou willen!

Geen tijd voor je gezin

Jouw gezin lijdt onder het feit dat je zo hard werkt. Je hebt weinig tijd voor je partner/kinderen. En als je er al bent, dwaal je in gedachten nog makkelijk af naar het werk.

Brandjes blussen

Doe je niet anders dan brandjes blussen op de zaak? Je komt niet meer toe aan je core business omdat je brandjes blust in relatie tot collega's, en klanten.

Delegeren en loslaten

Heb je moeite om zaken te delegeren en los te laten omdat je het liefst zou zien dat iedereen precies zo zouden werken als jij dit voor ogen hebt?

Geen plezier

Het werk loopt je simpelweg over de schoenen. Je kunt het niet behappen en je haalt er ook geen plezier meer uit. Dit is niet waarom je ooit bent begonnen.

Veel te aardig

Jij bent te vriendelijk. Je geeft veel toe in uren, deadlines en omzet, doordat je niet duidelijk communiceert en geen heldere grenzen neerzet.

Geen rust

Je moet wel blijven werken omdat je de financiële druk voelt. Je weet dat je minder zou kunnen werken maar dit tot uitvoering brengen is lastig.

Maak kennis met de Werk & Vrijheid Academy

Je wilt het graag helemaal anders gaan doen, maar je weet nog niet hoe? Geen zorgen! 


In de Werk & Vrijheid Academy coachen wij werkende professionals en ondernemers die hard werken, succes hebben maar niet het gevoel hebben dat ze hier de vruchten van plukken. Het is niet nodig om hard te blijven werken en toch succesvol te zijn. We leren je dat dit parttime kan, mits je de zaken juist delegeert. In de Werk&Vrijheid Academy krijg je toegang tot:


 • superhandige tools, oefeningen die je helpen concrete stappen te zetten
 • video's waarin het allemaal duidelijk wordt toegelicht
 • live (online) trainingen

Wij zijn Ruud Meulenberg en Don Kanters, de drijvende krachten achter Werk & Vrijheid.

Don Kanters

Eind 2009 was ik helemaal klaar met mijn werksituatie. Werkdruk, eindeloos lange vergaderingen en de verant-woordelijkheid om mezelf steeds opnieuw te bewijzen voor collega’s en leidinggevenden hadden me bijna uitgeput. Er moest iets veranderen! Ik nam 2 weken vakantie en daar viel het kwartje. Ik ging voor mezelf beginnen.


Terwijl ik in 2007 al wist dat ik minder wilde werken heb ik er 3 jaar over gedaan om dit te bereiken en de stap te zetten van gestresst werk naar werken in alle vrijheid. Sinds 2010 lukt het me om niet teveel te werken (max. 25 uur per week), terwijl ik er toch goed van kan leven. In die 3 jaar heb ik ontzettend veel geleerd en nooit de gemakkelijke weg gekozen: het was echt vallen, opstaan, wéér vallen, enz.

Ruud Meulenberg is eigenaar en oprichter van Meulenberg Training & Coaching. We begeleiden mensen met stress- en burnoutklachten door ze 'letterlijk' in beweging te laten komen (wandelen/ hardlopen). 


Samen met een krachtig team van professionele coaches, helpen we mensen door heel Nederland heen om van stress en burn-out af te komen. 


Ik probeer het goede voorbeeld te geven: Ik werk maximaal 24 uur per week, ik sport, geniet van mijn gezin en ik heb betekenisvol werk!

null

null

Marga Kanters

Ik ben Marga. Al bijna 30 jaar sta ik naast Don. Sinds 2010 werken we samen, waarbij ik de kritische blik en de adminstratieve drijvende kracht ben. Met mijn vragen naar het waarom en hoe en mijn onderzoekende geest houd ik Don scherp. Ons gezin is het allerbelangrijkste in ons leven en daar hebben we alle tijd in gestoken door part time te werken

Gegarandeerd resultaat 

Dit krijg je:

 • Ontdek waarom je eigen keuzes maken zo ontzettend belangrijk is
     • Leer weer te genieten van de kleine dingen waar je tijd voor hebt
     • Je brengt rust in je lijf
     • Zo richt je jouw leven in op een manier die helemaal bij jou past
     • Hoe je een structuur opbouwt die energie geeft 
     • Je stopt tijd in het ontwikkelen van je vak
     • Een verademing, je doet werk dat je voldoening geeft en bent weer uitgerust en fit
     • Til de (werk)relatie met jouw partner, kinderen, vrienden en/of collega’s naar een hoger level
     • Rust in je hoofd: reken definitief met de vicieuze cirkels waar je in ronddraait.

Wat mag je verwachten?

We halen je uit je comfortzone. Ondanks dat je weet dat het goed is om te veranderen, lijkt het soms makkelijker om te doen wat je gewend bent. Via de online oefeningen nemen we je mee naar buiten je comfortzone, daar leer je het meest. Frisse ideeen maken dat je tot nieuwe inzichten komt. Natuurlijk komt het aan op de keuzes die je moet gaan maken. 


Maar weet je? Van ons krijg je de juiste tools en we zijn er altijd om je te helpen! In onze online omgeving vind je alle trainingen. Deze blijven we ook altijd aanvullen op basis van nieuwe kennis en ervaring.

Dit zeggen onze klanten

Ik heb mijn investering minimaal 10x terugverdiend. Mijn effectiviteit is enorm gegroeid.

Jeroen

Eindelijk heb ik de stappen durven zetten die ik altijd al wou maken. Het voelde voor het eerst dat ik het ook mocht.

Eduard

Ik ben niet meer de hele dag aan het brandjes blussen. Mijn bedrijf draait door, ook als ik er niet ben. Veel relaxter!

Professional

Berend

Coaching ondernemers en professionals

€ 179,-

€ 49-

Direct toegang

Word nu lid van de Werkgeluk Academy en je krijgt direct toegang!


 • Toegang tot de online community
 • Direct toegang tot al het lesmateriaal
 • 24 uur per dag toegang tot het lesmateriaal
 • Vakkundige begeleiding