Over werk en vrijheid

Over Werk en Vrijheid

Succesvol zijn zonder je kapot te werken!

Onze visie op Werk en Vrijheid

Wij, Don en Ruud, leiden ons leven op een manier zoals wij dat willen. Voor Ruud betekende dat een verhuizing naar Frankrijk. Don geniet in Twente. We vinden allebei dat je naast hard werken, ook hard moet genieten. Ons leven staat hierbij centraal en we vinden dat ons bedrijf ons leven moet faciliteren. 


Dat betekent voor ons heel concreet dat we genoeg vrije tijd hebben om leuke dingen te doen, met daarbij een normaal inkomen om die leuke dingen ook te kunnen bekostigen. Ons streven is dus geen geld, geen roem, geen macht, maar juist een gelukkig, relatief simpel en leuk leven. 


Het maximaal aantal uren hebben we gesteld op 25 uur per week. Continu bekijken we wat we wel, of wat we niet moeten doen. Is deze taak echt noodzakelijk? Moeten we hem zelf doen of laten doen? Of gaan we hier gewoon mee stoppen? 


We zijn zelf het voorbeeld dat het gewoon kan: maximaal 25 uur werken, succesvol zijn en toch een leuk leven leiden!


Welkom bij Werk & Vrijheid!

Wie ben ik

Don Kanters

Don Kanters Is al meer dan 10 jaar succesvol als ondernemer, trainer en businesscoach. Hij heeft de ingrijpende verandering doorgemaakt van gestresst naar ontspannen ondernemen. Dit heeft hij vormgegeven door stap voor stap minder, maar eenvoudiger en effectiever te gaan werken. Eerst in loondienst, vanaf 2010 als zelfstandige. Hij coacht nu succesvolle ondernemers in het maken van de stap naar part time ondernemen met full time succes. Hij werkt volgens zijn eigen unieke werkwijze, gericht op zekerheid, diepgang en kracht van de ondernemer zelf.   


Motto: Werk je meer dan 40 uur, dan is het te belangrijk in je leven!

Marga Kanters

Ik ben Marga. Al bijna 30 jaar sta ik naast Don. Sinds 2010 werken we samen, waarbij ik de kritische blik en de adminstratieve drijvende kracht ben. Met mijn vragen naar het waarom en hoe en mijn onderzoekende geest houd ik Don scherp. Ons gezin is het allerbelangrijkste in ons leven en daar hebben we alle tijd in gestoken door part time te werken.

Onze diensten

Coaching ondernemers en ambitieuze professionals

Coaching

In 5 sessies de belangrijkste stappen naar succes in 25 uur

Coaching ondernemers en ambitieuze professionals

Captain Programma

Super intensieve high-end coaching in ons Captain programma!

Coaching ondernemers en ambitieuze professionals

Werk & Vrijheid Academy

Sluit je aan bij onze community en volg de online training met online coaching.